Her finder du

Praktisk information

.

Priser

I mit bookingsystem kan du få et overblik over mine priser og behandlinger.

Klik her for at se mere.

Lægehenvisning

Jeg har ikke overenskomst med den offentlige sygesikring. Det betyder, at jeg desværre ikke kan hjælpe dig med henvisning fra lægen. Hvis du leder efter psykolog, der kan tage i mod en lægehenvisning, kan du danne dig et overblik på: www.psykologeridanmark.dk.

Afbudspolitik

Hvis du bliver syg eller på anden måde forhindret i at møde op til den aftalte tid, bedes du melde afbud hurtigst muligt og senest kl. 16 dagen før vores samtale. Udeblivelse eller afbud, som modtages senere, vil blive opkrævet et gebyr på 500 kr.

FAQ – Frequently Asked Questions

Her har jeg samlet svarene på de spørgsmål, som jeg typisk modtager vedrørende min psykologiske tilgang og metode.

En individuel konsultation hos mig varer 90 minutter og indeholder både psykoterapi (samtale) samt energibaseret terapi (healing). Typisk består en individuel konsultation af følgende elementer:

Introduktion
Du tilbydes vand eller te og vi taler om, hvorfor du har bestilt en tid. Er der et særligt problem, der optager dig for tiden? Måske er du blot nysgerrig eller ønsker mere overskud og balance i din hverdag? Jeg forklarer, hvordan jeg arbejder.

Indfølende Samtale & Terapi
Vi kigger nærmere på de bestemte symptomer og mønstre, som påvirker dit liv på en problematisk måde.

Akupressur
Ved at trykke på bestemte punkter på din krop stimuleres meridianbanerne, og kroppens selvhelbredende respons aktiveres. Formålet er at genskabe balance og forløse både fysiske og psykologiske spændinger. Akupressur virker efter samme principper som akupunktur, dog uden brug af nåle.

Energikanalisering
Du bliver lagt og puttet på en briks med et tæppe. Du er fuldt påklædt, men tager skoene af. Efter en afspændingsøvelse overfører/kanaliserer jeg healingsenergien til dig. Dette foregår både med og uden fysisk berøring. Det er helt OK, hvis du falder i søvn. Jeg kalder dig tilbage til rummet, når energikanaliseringen er færdig.

Evaluering og Afslutning
Du bliver tilbudt et glas vand eller te. Jeg fortæller, hvor jeg har arbejdet, og vi deler vores oplevelser. Vi aftaler en ny tid.

Forholdet mellem tro og videnskab interesserer mig meget, og den normale indvending mod healing er netop også, at det ikke er en værdig, væsentlig eller videnskabelig behandlingsform, men derimod handler om tro. Til denne sunde skepsis svarer jeg først og fremmet ja. Jeg, som healer, skal tro på, at energibehandlingen virker, men effekten er uafhængig af om du, klienten, tror eller ej.

Faktisk er der publiceret utallige studier, der viser, at healing (biofield therapy) virker på diverse lidelser, smerter og problemer. Der er blandt andet evidens for, at healing kan reducere symptomer på stress og angst, lindre fysiske smerter, minimere kvalme ved graviditet og meget mere. Min motivation til at skrive blogindlæg og lave podcast er netop baseret på at udbrede kendskabet til nogle af disse spændende studier.

 Placeboeffekten spiller naturligvis også ind som ved al anden behandling. Hvis du er åben, modtagelig og har en forventning om, at behandlingen virker, så er der større sandsynlighed for, at dette faktisk er tilfældet. Dette princip gælder, hvad end behandlingen er ordineret som fysioterapi, psykoterapi, medicin, psykofarmaka eller endda operationer.

Under en healingsession er det helt normalt at mærke et temperaturfald eller en temperaturstigning. Måske oplever du, at bestemte områder af din krop bliver enten meget varme eller meget kolde. Begge dele er helt naturlige reaktioner på, at din krop arbejder. Et andet klassisk energi-symptom er, at dine hænder begynder at snurre.

Det er er også muligt at mærke spændinger i kroppen, såsom en pludselig trykken ved brystet, hovedpine eller ondt i forskellige led. Her er det vigtigt, at du ved, at disse spændinger blot er midlertidige og forlader din krop igen. De er ofte udtryk for, at udrensningsprocessen er i fuld gang. Der er altså noget, der slipper og forlader din krop.

Andre gange kan det være, at du slet ikke mærker nogen form for ubehag, men ren afspænding, hvile og velvære. Alle healingsessioner er dybt forskellige og tilpasset dit behov.

Efter en healingsession føler mange, at deres kropskontakt og jordforbindelse er blevet styrket. Nogle mærker de følelser, som de ikke har tilladt sig selv at mærke før, såsom glæde, taknemmelighed eller sorg.

Det er vigtigt, at du drikker rigeligt med vand både før og efter en healingsession. Vandet hjælper udrensningsprocessen og er med til at stabilisere kroppen efter healing.

Nej, du kan sagtens booke en individuel konsultation elle et forløb hos mig, der fungerer som klassiske psykologsamtaler uden brug af healing. Min erfaring fortæller mig blot, at det ofte giver rigtig god mening at integrere kroppen i forløbet. Langt de fleste mennesker bruger rigtig meget tid ”oppe i hovedet” og har derfor gavn af at ”komme ned i kroppen”. Alle forløb er dog vidt forskellige og tilpasset dit behov og dine grænser.
Scroll til toppen

Book tid

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.